torsdag 3 december 2015

Happy thoughts!

Det blir mitt mantra hela dagen tror jag minsann... annars vet jag inte hur det skall sluta... jag är galet trött... har varit på lagret och packat om en stor order till en kund i fem dagar... man blir helt mör, både i huvud och kropp... eller iallafall blev jag det... mör... i huvud, kropp och öron inte minst... har haft ont i huvudet den sista veckan, fast inte i huvudet norr ut utan mer i de södra regionerna... käkarna har jobbat som skruvstäd det sista, dels i ren koncentration och dels i att för att tyst... när tala är silver och tiga är guld... jisses vad jag har mina käkar att tacka för mycket just nu!

Men men, nu är det klart, leveransen är skickad och allt verkar frid och fröjd, tillbaks till det normala igen! Jag gillar normalt, när saker och ting är som det ska... även om det är roligt att stå och göra lite annat jobb också, men man blir ju så trött!

Igår va jag helt sänkt när jag skulle ha pass... tur att man har världens bästa deltagare så det räcker med en uppvärmning och lite skönsång från deras sida så är man tillbaks i det normala peppet igen! Igår fick jag dessutom en epifani under passet... de bästa sådana brukar faktiskt komma till mig just då... tänk om man kunde komprimera all glädje och energi som samlas under ett spinningpass och sälja det i tablettform... dels hade man blivit av med världens alla drogproblem och dels hade många med depressioner kunnat botas på rent naturlig väg! Så tänker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!