torsdag 17 december 2015

Allt på en gång

Eller inte allt allt, men en hel del! Och när det blir sådär mycket på en och samma gång så glömmer jag att ta fram telefonen och fotografera... det är synd, att en av mina många brister är just det! Men men, man är inte mer än människa!

hur som helst, igår, och idag, kände jag att träning inte vore hälsosamt då det sitter som en liten bugg i halsen och lurar... så jag skaffade vikarie till mitt pass och åkte istället och handlade till årets korvstånk... för ja, sånt gör jag ju varje år och då tycker jag det är synd och skam om jag inte ska få till det även i år! Men jag gjorde det enkelt för mig i år, köpte färdig köttfärs istället för att stå och mala själv... lite fusk men ändå! Jäklarns va kladdigt och brötigt det blir när man gör korv! Även när man är två så slabbas det ganska friskt hur smidig man än försöker vara! Bild på detta får du inte på grund av just nämnda slabberi... man vill ju inte ta i något annat än just det man håller på med då!

Anders varvade jobb med att hjälpa mig med korvstoppningen och att flaska sherryn jag satte tidigare i höstas... för att bli riktigt bra ska den tydligen stå och mogna i ett år... och ja, det låter bra, just nu ser det ut som nyponsopp!

Sedan hade vi visst fått paket att hämta ut på posten också! Våra nya soffbord hade kommit och ja, jo, det blir nog bra... även detta får du gissa dig till hur det ser ut... och vi behöver nog vänja oss lite vid tanken och utformningen, men det kommer bli skitsnyggt, det tror jag!

Det ser typ  ut som en knarkarkvart hemma hos oss just nu... till och med jag börjar få panik... men jag får väl försöka ge mig på ett röj ikväll tänker jag, mellan kola-kok och annat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!