torsdag 19 mars 2015

Härlig torsdag!

Startade dagen med promenad på stranden innan vi åt frukost... Frukost bestående av omelett och massvis med frukt...galet gott!

Lite sol och bad och sedan var det dags för yoga... Gott men jobbigt... Och så undrar jag lite om jag snarkar under meditationen... Jag dåsar liksom bort totalt!!

Tog taxi till Kitebeach för att äta lite mer autentisk dominikansk mat... Getkött, bönor och ris... Vet inte om jag tyckte det var så gott!

Sedan gick vi längs stranden tillbaks till vårt hotell, badade på vägen och förundrades över alla kitesurfare!

Nu blir det after beach och sedan middag... Det stora problemet man har här är att välja bikini och var man ska äta... Inte samtidigt oftast!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!