torsdag 5 mars 2015

Detta kommer inte som en nyhet kanske....

men jag är rätt kass... inte på att hitta nya rutiner, nya grejer och fixar... men att hålla mig till dem! Jisses... den där nya morgonrutinen jag hittade i tisdags, den är redan som bortblåst... den blev inte någon rutin alls, det blev en engångsföreteelse... iallafall denna veckan!

Både igår och idag har jag prioriterat kudden, täcket och sängen före yogamattan... det är kanske bara att inse att jag inte är någon morgonmänniska direkt... eller så försöker jag lite hårdare med att få till yogan på morgonen... kanske kan vara ett bra inslag på morgonen när vi åker på semester... vi får se... man vet ju aldrig med mig tydligen!

Men mitt citronvatten på morgonen och sedan under hela dagen, det håller jag fast vid! Det funderar jag på hur jag ska fixa när vi är iväg... finns det vattenkokare på rummet? Det måste jag nästan kolla!

Idag har jag testat en, för mig, ny frukostprodukt Lindahls kvarg med vaniljsmak (utan tillsatt socker). Eller, man får ju äta den när man vill, enligt producenten är det ett bra mellanmål efter träningen... hur som helst, jag åt den till frukost och tyckte den var god, lite söt... och för att inte bli hungrig innan 10-tiden igen så rörde jag ner lite naturell kvarg från samma företag och mina sedvanliga 5-10g chiafrön.

Bilden är lånad från lindahlsmejeri.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!