onsdag 18 mars 2015

Morgonpromenad på stranden

Kan trösta dig med att det var skitjobbigt!! Vi yogade igår , ett mycket längre pass än jag är van vid, så idag är benen möra... Bestämde oss igår kväll för att se soluppgången, sagt och gjort, upp och ner till stranden och sedan gick vi... Gick och gick och gick... I den mjuka sanden där fötterna sjönk ner 5cm varje steg, så de där 6kilometerna är egentligen sju, eller en stigning på ja... du får räkna själv!


Det var galet gott med frukost när vi kom tillbaka kan jag lova! Pannkaka med banan och nutella är kanske inte så vidare värst beach... Men man måste ju smaka en iallafall!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!