måndag 9 mars 2015

När man inte riktigt vet!

Så är det idag, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... jag kan ju välja att skriva om mitt supersköna yogapass i fredags när allt liksom satt och klaffade, jag var ett med mig själv och min matta... eller så kan jag skriva om den fantastiskt trevliga och roliga stylingen jag var på i lördags förmiddag, hos ett par som ska sälja sitt lilla hus och som ville ha lite tips och råd... eller så kan jag skriva om den trevliga eftermiddagen hos Anders mamma, med goda räkmackor, hembakat och gemensamt hopskruvande av soffbord.

Eller så kan jag skriva om en härlig lördagkväll med film och liiiite godis, samt knyppling... eller vår sköna söndagmorgon i tv-soffan och Vasaloppet... eller om firandet av lillebrors födelsedag igår eftermiddag med världens sötaste brorsöner och god mat, god tårta och massor med spring i benen (från den stora lillskruttens sida)... eller om hur skönt det är att inse att man bara har två centimeter kvar att knyppla på den där sabla spetsen som man knypplat på i två och ett halvt år... och hur konstigt det känns att man snart är klar och inte ska knyppla något mer!

En annan sak jag kan skriva om är hur gott det ska bli att åka på semester om mindre än en vecka... vi satt och spanade i reseböcker igår och fnulade på saker vi kan vilja tänkas se och uppleva när vi är där. Där är alltså Cabarete, Dominikanska Republiken...

Helgen har varit fantastiskt trevlig och skön, så är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!