tisdag 23 december 2014

Sitter du i klistret nu då?

Alltså, det är ju inte så att jag VILL att du ska sitta i klistret, absolut inte, men jag kan tänka mig att man för en månad sedan, när jag först skrev och tipsade om julsångshäften till bordet och kanske lite kring granen, så tyckte du att jag var tossigare än vanligt... men nu kanske det är hög tid ändå... skriva ut, häfta ihop... Sjunga så det står härliga till!

För att komma till länken, klicka vidare HÄR!


Häftena är gjorda så att man kan skriva ut dem med "häfte"-inställning om man har sådan på sin skrivare, då kommer den ut i käckt A5-format, annars kan man ta och bara skriva ut dubbelsidigt, då blir det A4, vilket ju är himla bra när man sitter där vid bordet och det är lite dunkelt ljus och man ska försöka läsa, sjunga och skåla samtidigt!

GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!