torsdag 4 december 2014

Musikguiden i P3

Javisst, igår satt vi med i publiken på en livesändning i P3, Musikguiden, Session. Riktigt roligt och extra bra om du frågar mig för att Kristoffer and the Harbour Heads spelade!

Först spelade ett band som heter Spiders, de är nominerade till Rockbjörnen! Riktigt bra, ösigt och så som rock ska låta om du frågar mig! Fantastiskt!Kristoffer and the harbourheads har jag ju hört flera gånger tidigare, men det är alltid lika bra och alltid lika kul att se hur roligt de har på scen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!