onsdag 10 december 2014

Julstämning på topp!

Igår kväll var min kollega och jag, med våra respektive först och åt middag på Pinchos och sedan gick vi till Domkyrkan och SEB's julkonsert.

Pinchos var mycket trevligt, lite udda att man hämtar sin mat själv, jag hade uppskattat att bli serverad, men maten var god, sällskapet trevligt som sjutton och vi gick därifrån mätta, belåtna och med spräckt kcalori-budget för dagen!

SEB bjuder varje år in några av sina kunder till julkonsert i Domkyrkan, och eftersom inga andra på jobbet verkade vara intresserade av att toppa julstämningen så fick vi chansen. Har gått på detta ett par gånger tidigare och det brukar alltid vara magiskt vackert!

Domkyrkan, nyrenoverad och i fullkomlig glans gör ju ingenting sämre kan man säga! Och att det var Bo Sundström och Augustifamiljen som var med i programmet, tillsammans med Amanda Mattsson och ett par körer, gjorde ju verkligen min dag! Guldkant på hela tillvaron kan man säga!

Så snyggt, proffsigt och vackert om än lite burkigt ljud uppe på läktaren där vi satt. Jag hade gåshud från första stund! Magiskt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!