måndag 22 december 2014

Man kan inte lyckas med allt!

Jag är rätt bra på det där med kola, det kan jag med att säga även om det är fult att skryta... men jag är rent kass på tryffel och mintkyssar tydligen!

Hittade ett recept på Vit chokladtryffel med Cointreau som jag blev sugen på att göra... har ju någongång köpt en stor flaska Cointreau på någon taxfree så det är ju bra att göra något där man använder just det tänkte jag... men nä, något gick fel, den där tryffelsmeten stelnade inte som den skulle... vad som gick fel fattar jag inte, men något uppenbarligen... man får kyla den väldigt mycket för att kunna forma bollar av den... annars flyter det bara ut... smaken är det inte fel på dock, men det är ju inte meningen att man ska servera tryfflar med sked... eller?!

Mina mintkyssar ser ut som små isberg... jag väntade kanske lite för länge med att klicka ut dem på plåten, ville att de skulle bli riktigt vita och fina ju... dessutom har jag för lite pepparmint i... men, men, det blir nog gott ändå... fast jag svor lite över dem i lördags, det gjorde jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!