onsdag 17 december 2014

Micke and Ninas day of fun - 2014

Min bror och jag har ju en tradition, att vi två åker till Gekås Ullared en dag efter lucia, innan jul. Det har vi gjort i många år nu, i år var inget undantag. Det börjar alltid med att vi planerar in en dag och att Micke sedan skickar ett schema för dagen till mig, så vi har något att luta oss emot... sedan spräcker vi det schemat med råge! Enligt tradition spräcker vi schemat med två akademiska kvartar... i år skojade vi till det och drog till med tre! The more the merrier!

Men det gör inget, för vi får en heldag tillsammans bara vi, och bara vi har väldigt roligt ihop! För ja, mitt i trängsel, kommers och köphysteri hinner vi prata en hel del, tramsa än mer och köpa alldeles lagom mycket bra-att-ha-saker.

För några år sedan åkte vi alltid från Ullared till Gällstad, via Svenljunga... förra året gjorde vi om rutten lite, eller det kanske redan var året innan? Hur som helst, vi åker hem igen efter Ullared, skippar Gällstad och småvägarna, tar en sväng på FreePort (fast det skippade vi i år också) och Kållered istället. Känns både tryggare och mer tidsekonomiskt!

Middag äter vi numera inte på korvmojen på torget i Svenljunga utan tar oss tid och sitter ner på Harrys i Ullared. innan vi ger oss av hemåt.

I år hann jag inte ta några bilder tydligen... ni får hålla till godo med en gammal bild från två år sedan!


Känns nästan lite trist att det är ett helt åt kvar till nästa gång... så brukar jag inte känna efter shoppingmarathon... får försöka knö in någon ny tradition syskonwise till våren tror jag minsann!

3 kommentarer:

 1. Vad underbart att umgås med sin brorsa! Jag har tre (en sladdis här i Göteborgstrakten och två nere i Blekinge), vi umgås tyvärr inte särskilt ofta.
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt fantastiskt roligt! Vi hinner inte heller ses så ofta, min bror och jag, och när vi väl gör det är det alltid barn och respektive med, så den här dagen, när det BARA är vi två är en dyrgrip. Tycker du ska föreslå en syskonträff med dina bröder, om inte annat så en fika med din bror som bor i närheten!

   Kram!

   Radera
  2. Vi har redan bestämt att ses i mellandagarna. Och en av de andra ser jag nog redan på juldagen ;-)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!