fredag 5 december 2014

Jisses va mätt jag är nu, mätt och glad!

Har, traditionsenligt, varit på Ikea och ätit julbord med farmor. Vi har gjort det i ett par år nu, åkt till Ikea, ätit julbord och ojjat oss över hur mätt man blir även om man tar ack så lite... i år var det faktiskt väldigt gott (sillarna var riktigt bra), ja nästan så jag dryftar mig till att dra till med bäst hittills, av julbord på Ikea alltså!

Man kan väl säga som såhär att man inte bör ha Sjömagasinet-förväntningar på ett julbord som kostar 129:-/person, men det duger gott och väl!

Farmor var också väldigt nöjd och glad när vi lämnade av henne hemma, och det känns faktiskt som det viktigaste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!