fredag 4 juli 2014

Snabbdetoxen är över!

Ja, den tog ett hastigt om än planerat slut igår kväll. Vi var på Liseberg och kollade in Say Lou Lou som spelade på Taubescenen. Mycket trevligt! Innan konserten hade vi massor av tid och hungriga magar, så vi åt köttbullar i Taubecaféet och sedan tog vi en mjukglass när vi strosade runt och spanade på folk och bara kände den där lisebergskänslan - dvs. mixen av glädje på gränsen till tårar av besvikelse, sockervadd och alldeles för mycket glass och förväntan samt trötta föräldrar.

Men men, ja, jag vet, mitt detoxavslut kanske inte var det allra bästa, men jag tänker att det ändå var snällt av mig att i två dygn endast ge kroppen finmalda grönsaker och frukt... och ett liiiiitet glas vin med soda också... men vin innehåller antioxidanter så det måste ju vara bra! Vet inte om jag känner mig piggare och friskare iofs, men man kanske måste hålla på längre om det ska ge märkbar skillnad... men det är kul att ha testat och ja, jag kan absolut tänka mig att göra det igen, fast längre då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!