tisdag 1 juli 2014

Hur det gick?

Att åka kommunalt alltså... jo, det gick rätt bra, tackar som frågar... eller rätt bra, det gick jättebra, jag är väldigt positivt överraskad faktiskt! Det var ju riktigt gott att bara kunna sitta där och fraktas dit man ska! Visst, det är sabla bekvämt att köra bil också och det kommer jag fortsätta med, men det är skönt att det finns alternativ! Och ännu trevligare är det att ha prövat det och veta att det fungerar så himla bra!

Hela eftermiddagen har jag spenderat på stan. Spanat i butiker och sökt inspiration... det kan ju verka lyxigt, men nä, jag skulle inte vilja dra det dit. Visst, det är trevligt att komma ut på stan, inte sitta vid datorn och försöka inspireras... men jädrar va trött man blir!

Jag kommer somna som ett litet barn ikväll... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!