tisdag 8 juli 2014

Semestern börjar ta form

Eller ja, kanske inte så mycket form egentligen... vi har sagt att vi bara ska ta dagen som den kommer, inte planera in för mycket, göra vad vi känner för... men vi känner för en liten road trip, det gör vi... så idag har jag bokat de två första nätternas boende. Jag har bott där förut, supermysigt var det då... känner att jag har rätt så höga förväntningar på att det är bra även denna gång!

Wiborggården i Boda, Dalarna blir vårt första stopp. Min morfar bodde där så för mig är det lika med sommar. Tyvärr har vi inte kvar hans stuga, men det är mysigt att vara i krokarna ändå! Tänker att vi utgår därifrån och gör små utflykter, ser oss omkring i bygden och besöker sånt man ska besöka när man är i Dalarna... Nusnäs för dalahästtillverkning, Dalhalla, Sundborn, Nittsjö, Mora och Zorngården... listan kan göras lång!

2 kommentarer:

  1. Mmmm... Där är så fint! Hoppas det blir en riktigt härlig resa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, är det fint väder så är det inte mycket som slår det! Det blir säkert kanonbra! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!