torsdag 3 juli 2014

detoxen fortsätter

Jag klarade första dagen rätt bra faktiskt.... inte helt utan att jag var helt galet hungrig vid fyrasnåret men ändå!

Körde på med min gröna drink och drack en massa vatten... och ville helst bara åka hem och lägga mig och sova... Det skall erkännas, jag var inte den mest pepp människan jag kan vara... alls! Men jag körde mitt spinningpass utan att känna av bristen på energi... fast jag var nog ovanligt rörig i huvudet...

Hur som helst, när jag kom hem hade vi lite bråttom men det var ändå nödvändigt med någon form av energiintag. Gjorde en jättegod drink av ½ gurka, ½ banan och knappt 1dl frysta blåbär + lite vatten.

Den var så god att jag gjorde den idag till frukost också, fast denna gången slängde jag i lite bladspenat för att göra den lite extra nyttig. Gôrgod!

Får väl se hur länge jag klarar mig på den dock... det är ju inte direkt så att man känner sig mätt, någonsin! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!