onsdag 3 maj 2017

Man blir trött av en massa lantluft

Det verkar iallafall så på killarna här hemma, de slog personligt rekord i sömn igår natt! 7:15 mellan sista målet igår och första på morgonen. Jag fick alltså fått sova nästan 6 timmar i ett svep den natten,  det är mycket mer än jag gjort sedan förra sommaren då halsbrännan och kissnödigheten slog till i graviditeten så då sov man ju bara stötvis, numera sover man oftast 2-3timmar per gång för att det ska upp och ammas... men ja, detta var ett välkommet inslag! En rutin jag hoppas starkt på att de tänker införa i våra liv, helt klart, även om det inte blev så natten till idag... men jag hoppas ändå!

Hela helgen har vi spenderat på landet, vi åkte upp direkt efter att jag kom hem från jobbet i fredags. Packade bilen full med grejer och åkte sedan vägen om Ikea. Så himla skönt att vakna på plats och få gjort det där man planerat och skrivit ner på att-göra-listan under veckan som gått när man sitter och ammar. Jisses va mycket man tror man ska hinna med när tankarna går hemma... sedan tar ju allting mycket längre tid i verkligheten.

Vi fick sått morötter, rödbetor, dill, palsternacka och kålrot. Satt ner de försådda plantorna av krasse, luktärt och solrosor samt räfsat ihop gräsklipp och täckt odlingsbäddarna. Tanken är att vi ska täckodla alla bäddarna, men då krävs ju lite gräsklipp så vi tar och täcker lite i taget. Tur att gräsmattorna är relativt stora där så det blir en del att räfsa ihop!

Anders, pappa och min bror åkte även ner till lägenheten och hämtade hem lite möbler samt en hel del kartonger. Nu börjar det märkas att vi snart flyttar!! Och ja, det är verkligen inte roligt att åka därifrån nu när det är så nära. Känns som att man lik väl kan stanna kvar. Fast det klart, mamma och pappa kanske inte vill ha oss i huset hela tiden, de kanske vill hinna flytta ut innan vi flyttar in på riktigt!

Men som sagt, håll tummarna för att småkillarna gillar den nya "rutinen" med att sova ca.6 timmar i sträck på nätterna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!