fredag 5 maj 2017

Dagar som dessa gör det inte ont att vara mammaledig!

Nä verkligen inte, det är ju helt ljuvligt! Och på något underligt sätt känns det sååå mycket enklare att få med sig barn och barnvagn ut när det enda som ska på är en tjock tröja och en mössa... tidigare var det bara en overall och mössa... kan alltså inte vara antalet plagg som gör skillnaden, men det är på något vis så det känns. Nu är ju gossarna tyngre också och ändå känns det enklare att kånka ner vagnen för trapporna och hämta chassit i bilen, eller kånka ner det också. Den där solen är helt enkelt fantastisk!

Idag har vi varit på utflykt till centrum. Först lunchade vi med bästa Nina och sedan åt vi glass i solen med pappa. Efter det hade jag skavsår på lilltån så vi tog spårvagnen hem.

Nu, sedan de ätit och vi roat oss lite i babygymmet, ligger de leker med och äter på sina böcker... det är tydligen två bokmalar vi fått!! Själv ska jag försöka hinna packa en flyttlåda med vaser etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!