måndag 22 maj 2017

Flytt och firande

Ja jisses vilken helg det blev! I torsdags kväll trodde vi att vi hade någorlunda koll... tog en sista sväng med vagnen i Majorna och spankulerade runt, åt pizza hemma i brist på köksattiraljer och ja, levde allmänt pre-flytt-liv.

I fredags packade Anders bilen full innan han gick till jobbet så att jag kunde åka upp till huset med så mycket som möjligt och vi sedan inte skulle behöva fundera på barnvagnen osv. Där och då kändes det som att vi skulle ro det hela i hamn hur lätt som helst, och det gjorde vi väl också, nästan iallafall, men Anders fick köra två vändor själv med fullpackad bil för att sedan vi skulle stuffa in oss alla fyra i bilen och sladda hem till huset strax efter midnatt... min förhoppning om att vi då endast skulle ha möbler kvar i lägenheten för flytthjälpen att ta itu med föll i kras där och då... det där sista, retliga fanns liksom kvar överallt, men det fanns inte i vår värld just då att fixa en vända till innan killarna och vi skulle få komma i säng!

Lördagen startade vansinnigt tidigt för Anders, lite mindre tidigt för killarna och mig som var hemma och försökte få någon ordning och packa upp lite grejer... gick sådär... jag blir som handlingsförlamad när det är för mycket och vet inte var jag ska börja... men mamma hjälpte mig en del, mitt i att hon själv höll på som bäst att röja och sortera i sin egen flytt! Och ja, sedan kan man ju inte helt och fullt förvänta sig av småkillarna att de ska ligga totalnöjda i babygymmet en hel dag... ytterligare... för de har nog fått roa sig lite väl mycket på egen hand de senaste dagarna. Vi körde obligatorisk flyttöl och pizza till middag, iallafall Anders, bror Johan och jag, testade den lokala pizzerian och ja, inget direkt att klaga på!

Igår fick vi flyttat på lite kartonger och kanske sorterat något, men mest hängde vi i trädgården samt åkte och storhandlade... kaoset med alla kartonger reder väl sig med tiden, även om det vore gott om allt bara var klart! Ja och sedan firade vi småkillarnas halvårsdag också, grillade med mamma och pappa, drack champagne och åt tårta!

Tusen tack för hjälpen med flytt och allt omkring, ni som känner er berörda! Ovärderligt! Nu startar en ny era i livet, en jag har väldigt stora förhoppningar på, iallafall så snart vi kommit iordning lite!
1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!