torsdag 30 juni 2016

1000 dagar...

Kan nog faktiskt helt ärligt säga att det även har varit 1000 dagar av lycka, kärlek och framtidstro... För exakt 1000 dagar sedan i måndags, så ja, några fler idag då, hade Anders och jag vår första dejt. Vi möttes på Magasinsgatan, utanför hans jobb och jag minns så tydligt att jag tyckte att hans väska var förskräckligt gul och att hans skinnjacka knarrade oroväckande mycket... i övrigt kändes allt väldigt tryggt och naturligt.

Vi gick ner till Göteborgs stadsmuseum för att ta en fika där, men de hade tyvärr stängt redan så vi traskade vidare till Café Vanilj på Kyrkogatan istället och drack kaffe och pratade tills jag kom på att min bil, som stod parkerad i parkeringshus kanske höll på att bli inlåst... det blev den inte, bara jag som blev nojjig!

Så vi gick bort till Pedagogen och jag körde hem Anders till Majorna. När jag sedan kom hem skickade jag ett meddelande och skrev att jag hade hittat ut Majorna och hem också, varpå han svarade "hurra!!!" och ja, på den vägen är det, en dejt blev två och tre och sedan var det liksom nästan klappat och klart... iallafall som jag minns det idag.

I måndags firade vi detta genom att äta middag på Dorsia i stan. Så himla trevligt och mysigt... och ja, jättegott också! Nästan väl tilltagna portioner för man blev sådär galet mätt. Anders hade köpt rosor till mig på vägen dit, så himla sött! Och det kändes väldigt mysigt och speciellt att faktiskt gå på dejt, inte bara gå ut och äta middag mest för att man ska äta något.

Hur som helst, mysigt var det och det tycker jag att hela den här tiden fram tills nu har varit, så självklart hoppas jag på att resten av alla våra dagar blir lika fina och bra tillsammans.

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!