onsdag 8 juni 2016

Behöver jag ens skriva det här inlägget?

Nä, antagligen inte... ni kan ju inte ha undgått att läsa alla artiklar om Håkans två konserter i helgen... det är nästan så jag (bara nästan) blir trött på alla superlativ tidningarna svänger sig med... men ja, det var galet bra, båda kvällarna, första kvällen kanske lite mer återhållsam än andra, men det var absolut inte så att man kände att han sparade på krutet, mer att de la in en ännu högre växel dag två. Men första kvällen gillade jag för att det var mer mellansnack, när det är Håkan som står och ska prata så sitter man alltid lite som på nålar, lite med tanken "vad ska han säga nu?!"... I söndags körde de på så hårt att mycket sånt inte hanns med... vilket jag saknade.

Men ja jäklar, han är verkligen så sanslöst grym! Allt var verkligen fantastiskt, ja förutom Lagayla Frasier som jag inte riktigt klarar av, tycker hon verkar vilja ta över... men det var kanske meningen... vad vet jag!

Två fantastiska konserter iallafall, med världens bästa Håkan.

Allra sötast är när allt är slut och han fortfarande står kvar på scenen och vinkar hej då till alla. Det är ta mig fasen inga divalater det inte! Eller som han skrev på sin instagram igår...

"Hej alla!
Två bilder som summerar ens känsloläge nu..Ordet tack räcker inte för allt detta. Borde finnas ytterligare ett ord att ta till. Jisses... Publik, gäster, musiker, vakter, crew, scenbyggare, alla inblandade som gjort det möjligt. Tack för att jag fick va med. ❤️😊"

Tack Håkan för ytterligare ett par oförglömliga konserter!

1 kommentar:

  1. Jag var på söndagens konsert och det var en upplevelse! Jag har inte varit förtjust i honom tidigare, men förstått att han är ett fenomen och bör upplevas. Så var det.
    Nu kommer jag lyssna på hans låtar på ett helt annat sätt, och har redan nästan spelat sönder Valborg. :)
    Det jag gillar allra mest med honom är att han är så ödmjuk, och vanlig. Verkligen inga divalater, trots att han slår rekord i besökare två kvällar på rad! Helt makalöst. Och att han står kvar på scenen och vinkar hejdå ... det är bara för gulligt! Jag förstår att hans fans älskar honom, fullkomligt älskar!
    Jag kommer nog kunna gå på honom igen, och nästa gång kommer jag nog vilja stå där nere på golvet. (Och detta förvånar mig för jag är ingen konsertmänniska, och jag ogillar verkligen trängsel med andra människor.)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!