tisdag 12 juli 2016

Nedräkning...

Semestern närmar sig med stormsteg... lite större steg än vad jag egentligen har tid med, men som jag längtar!!!

Semesterlunken har infunnit sig på kontoret men verkligheten stämmer inte riktigt överens med lunket... det hopar sig på skrivbordet och ja, jag får nog inse att resten av veckan kommer bli med blåslampa i baken och några timmar extra på jobbet om jag ska kunna gå på semester i lugn och ro.

Men det löser sig! Det gör det ju nästan typ alltid! Och tänk, om tre och en halv dag, då har jag fyra veckors semester framför mig... så lång semester tror jag inte jag har haft någon gång faktiskt... brukar alltid bara ta tre, men i år kändes det så rätt... och ju mer jag tänker på det, och ju närmare den kommer, desto mer rätt känns det! Fast inte kanske när regnet piskar ner utanför... men det kan ju hinna ändra sig!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!