tisdag 28 juni 2016

Midsommar 2016

I år flydde vi lite grann från traditionellt midsommarfirande och bokade in oss på Arken, Art Garden Spa istället. En helt lagom aktivitet visade det sig. Fantastiskt fint och välplanerat, massor av olika stationer så även om det var en hel del folk på stället så kändes det aldrig fullt!

Jag har hört lite blandat om Arken spa, men jag måste säga att jag var väldigt positivt överraskad! Visst, Arendal är inte jordens sexigaste plats men när man väl var inne på spa-avdelningen och ja, egentligen på hotellet, så såg man inte mycket av det, utsikten från spa-avdelningen var ut över Älvsborgs nya fästning och det gör ju aldrig ont att titta på den! Det enda jag kanske saknade, som de har på Asia Spa i Varberg är sitthängmattorna och en större pool med olika bubbelstationer samt jetstrålar. Men det klarar man sig utan också!

Självklart, eftersom det ändå var midsommar så hade de lite midsommarfirande, som Anders och jag dock hoppade över eftersom vi hellre hänger på spat än kollar på när folk dansar kring midsommarstång och gör raketen. Men det är ju olika!

Middagen var fantastiskt god, en grillbuffét med massa tillbehör. Till förrätt var det traditionell midsommarlunchmat, sill, potatis, lax osv. och till efterrätt jordgubbstårta och glass med jordgubbar... vi liksom vobblade tillbaks till vårt rum efter det och bara låg väldigt stilla för att mättnaden inte skulle ta överhand totalt... vilket iofs redan var försent!

Lördagmorgon åt vi frukost och sedan passade vi på att spaa en timma eller två till innan det var dags att checka ut och dra sig hemåt.

Ett fantastiskt bra alternativ till traditionellt midsommarfirande som passade oss väldigt bra i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!