onsdag 29 juni 2016

Årets flädersaft är satt!

Ja, det gjorde vi redan i söndags faktiskt! Hittade det här receptet med fläderblom, grapefrukt, citron och lime och var tvungen att testa. Justerade dock lite i mängden citrus av varje sort så till en tredubbel sats hade jag totalt 3 grapefrukt, 6 citroner och 2 lime. Just nu står den som bäst och drar ur sig och gottar till sig och ska silas av på fredag är det tänkt!


Enligt Anders, som har provsmakat lyder domen:

"Jag tycker den är god! Men det är ju inte vanlig flädersaft. Grapen ger en del smak. men jag tycker inte det är fel. Och inte så värst beskt från grapen som man skulle kunna tro. Det ger en hint om en lite vuxnare smak bara :) Skulle nog säga det är 70-30 fläder-grapesmak. En aningen mer rosa färg än vanlig flädersaft"

Så ja, du förstår ju att man är sugen på att prova själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!