fredag 4 mars 2016

Välkommen mars!

Det är konstigt, känns som om det inte var länge sen vi sågs... som att det var september igår... och mars för bara några månader sedan! Och samtidigt känns det som en evighet sedan vi var på Dominikanska, borrade ner fötterna i sanden medan vi åt frukost och förundrades över hur fantastiskt det var att vi hade åkt just dit!


I år blir det ingen solsemester, funderingarna går till en vecka någon annanstans, men ja, vem vet, man kan ju få ett ryck, det har vi ju fått förr menar jag!

Älskar verkligen den tiden som är nu, när hela våren och sommaren ligger framför oss, när ingenting är förbrukat. Det är en fantastisk känsla tycker jag och minns vårtecken-stunderna vi hade i lågstadiet, när alla fick "samla" vårtecken och vår fröken skrev upp det på tavlan, blå krita för blåsippor, vit för vitsippor, gul för lärkört osv.

Så ja, välkommen mars, jag tror vi ska komma att trivas ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!