måndag 7 mars 2016

Den här helgen gick ju inte av för hackor den heller!

I fredags fyllde min bror år så hans sambo hade ordnat överraskningsfest åt honom. Vi satt i deras matsal och försökte att inte avslöja oss när han kom hem och trodde att han var sen till att ha födelsedagsmiddag med sina (våra) föräldrar... ack så han bedrog sig, det blev helfestligt istället, supergod mat, tårta, drinkar och massa sång och skratt. Jag, som egentligen skulle köra, blev övertalad strax efter tårtan om att det var lika så bra att vi sov över... så ja, det gjorde vi... vaknade kanske inte riktigt lika pigg som jag hade planerat, men pigg nog och väldigt glad!

Lördagen spenderades med att åka fram och tillbaka och hämta grejer till en styling jag fått i uppdrag, och sedan att genomföra sagda uppdrag. Ett jättefint hus ute vid havet. Lite bökigt att kånka ner en soffa från övervåningen till nedervåningen, men eftersom Anders var med så gick det ändå nästan över förväntan faktiskt! Jag hade tänkt att vi skulle få åka ut på söndagen igen och komplettera men när vi började närma oss kvällen och det bara var några få ryck kvar så kändes det bättre att bara göra klart, allt som behövdes hade vi fått med oss ut redan, och kunna ha söndagen ledig till annat.

Så vi packade ihop oss och lämnade det fina huset strax efter åtta, och jisses va tröttheten attackerade när man satte sig i bilen... som vi skulle hem till lillebror och lämna eftersom vi hade fått lov att låna den då det skulle till både schäslong, soffbord och massor av detaljer... en mini är bra på mycket men som packbil är den rätt kass faktiskt! Iallafall om man ska ha med sig stora grejer!

Egentligen skulle vi ha mött upp Anders kusin och hans fru där på lördagkvällen, men det fanns varken ork eller tid över. Vi var inte i stan förrän tio så dusch och mat på det innan utgång kändes för sent. Vi åkte vägen om ett indiskt ställe och köpte med oss mat hem, supergott och helt nödvändigt att bara få krypa upp i soffan och däcka efteråt.

Igår var det ju vasaloppet, så vi åt frukost i soffan framför tvn och sedan höll jag mig i den soffan typ hela dagen. Sydde på min folkdräkt och ja, jag kom faktiskt riktigt långt! Nu när det mest är att sy ihop den så är det ganska skoj för man ser framstegen rätt fort. Så nu sitter kragen fast som den ska och jag vet inte riktigt vad nästa steg är faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!