fredag 11 mars 2016

Och så var det fredag igen!

Ja men va fasen, det går ju bara runt runt! Och lika mycket som det är fredag igen, lika fort blir det ju för tusan måndag igen också. Fredagar har jag inget emot, tvärt om, det är bästa dagen på hela veckan om du frågar mig... men det går så fort... smackelibang och så är det ny vecka igen! Jag kanske får låta bli att ha så sabla roligt hela tiden!

Igår var jag och gjorde två stylingkonsultationer efter jobbet. Det är för jäkla roligt faktiskt! Låter ju konstigt kanske, att det kan vara så kul att komma hem till folk och gå runt i deras hem och säga åt dem vad de ska göra, vad de ska flytta på, ta bort, ställa fram osv. men det är verkligen, nästan jämt, tokroligt!

Igår var en av konsultationerna dessutom hos ett par som tränat för mig. Alltså extra roligt! Vi kände inte igen varandra till en början men sedan kom vi att prata om att jag var instruktör också  och jodå, då trillade det ner lite poletter. Mina lördagspass var tydligen en självklarhet där ett tag! SÅ himla roligt!!! och jo, ja, jag saknar mina lördagspass jäkligt jättemycket, det gör jag!


2 kommentarer:

  1. Roligt det där när man känner igen någon och efter ett tag kommer på vem/var..
    Ha en härlig helg. Kram J

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!