söndag 3 januari 2016

En perfekt dag!

Ja, det får man ändå ge den! Slapp som tusan, precis som nyårsafton och nyårsdagen, men med lite mer socialiserande och framför allt flanerande! Helt perfekt hade det varit om jag inte vore tokförkyld och om något av det jag provade hade suttit bra... Men man kan inte få allt, iallafall inte gratis, på måndag är det jag som börjar med kostdagbok och svångrem!

Hur som helst, efter en rejält slapp förmiddag tog vi oss samman och åkte ner till Domkyrkan. Sedan gick vi och åt lunch på Brogyllen innan vi tog oss an stans butiker. Anders var den av oss som hade längst inköpslista och jo, jag tror han lyckades helt och fullt! Själv hade jag en mer svävande lista, men jag fick köpt både nya gå-långa-dagar-på-mässa-skor och mineralfoundation samt en handfull ljuslyktor!

Fantastiskt trevligt att traska runt i innerstan, hitta nya favoritbutiker och låta de blygsamma snöflingorna landa på kinden. Sedan, när vi hade fått nog och jag hade förlorat en kamp i provrummet på twist&tango (inga kläder kom till skada, endast mitt självförtroende som fick sig en knäck) gick vi till hotell Pigalle, sjönk ner i varsin fåtölj, drack ett glas rött och delade en osttallrik... Så jäkla gott! Och sen tog vi spårvagnen hemåt... Om man tar tillvara på stan så är den rätt go att leva i faktiskt!


Gott nytt år! Eller god fortsättning... Eller vad man nu säger! Whop! Whop! Det funkar alltid!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!