onsdag 20 januari 2016

Insnöad utan att det rörde mig i ryggen!

Igår alltså... vaknade med huvudvärk, tog en tablett, gick och la mig igen och vaknade till av ett sms... "kommer du någonstans? Jag är totalt insnöad" från en kollega... hos oss verkar plogning inte vara prio ett ändå så jag gissar att det hade varit lönlöst att ens försöka, och eftersom jag ändå tänkt vara hemma så gjorde det varken från eller till.

Tills imorse när jag skulle ta mig ut och den eventuellt plogade vägen där min bil stod parkerad, eller om det bara var uppkört av bilar som varit iväg och kört, hade som ett litet staket längsmed min bil... inte direkt så att man äger en snöskyffel heller när man bor som vi gör! Men det gick bra, den lilla bilen, efter idogt sopande och skrapande av snö och is för att få fram bilen ur den kåpa av snö som lagt sig på och runt bilen, tog sig makligt över den lilla vallen och fick mig till jobbet idag.

Tacksam över hjälpen från Anders med skrapandet av alla rutor samt borstandet där jag inte når! Annars hade jag nog stått där än och försökt få den lilla bilen körbar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!