torsdag 7 januari 2016

När man väljer att se det positivt!

Jag och en kompis har en "viktklubb" ihop... vet inte varför jag sätter det inom "" ... särskilt inte nu när vi för tredje året i rad sagt att "i år, då ska vi köra på riktigt!"... enda gången vi verkligen tycks köra på riktigt är när vi följer våra regler kring december... då får man nämligen äta vad man vill, hur man vill... no strings attached... allt är tillåtet...

Igår, innan cykelpasset, så diskuterade vi lite kring helgernas påverkan på vikt osv, och jag beklagade mig lite över hur hiskerligt illa det gått... men då fick jag en ny infallsvinkel som en liten present av CJ, nämligen att ju mer vi gått upp, desto mer kommer vi gå ner... och ju  mer vi går ner desto bättre ser det ut i siffrorna för Viktklubben... så ja, jag kramar om mina decemberkilon och ser dem som en tillgång! Man vill ju att det ska se bra ut på pappret liksom!

Nu kör vi!

1 kommentar:

  1. Hahaha, allt handlar om inställning brukar man ju säga. Så you go! Heja heja.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!