torsdag 28 januari 2016

Med eller utan blåsor under tårna...

I mitt fall med just nu... jag har de sista dagarna befunnit mig i München på sportmässa och allmänt trendspan... man går en hel del på såna resor... denna absolut inget undantag... 1½-2 mil om dagen säger min telefon att jag har gått... mina fötter behöver semester nu... även mina skor faktiskt... men det får de få en annan dag!

Och nä, jag ska inte klaga, resan har varit jättebra, men 03:30 är väldigt tidigt att åka hemifrån en måndagmorgon... och 22:00 igår kväll är rätt sent att komma hem en onsdagkväll också... särskilt om man gått mer än 5 mil de senaste dagarna och förväntningarna på att man ska fungera som en normal människa är just normalhöga...

Ikväll ska jag bara slappa... fisa runt hemma i kläder ämnade för just uppgiften och bara lata mig... för att jag kan... och dessutom behöver jag inte ta hänsyn till någon just i dagarna för Anders är och åker skidor i Alperna.

Ska man kanske gå hem lite tidigare från jobbet idag till och med... för att riktigt dra nytta av kvällen?! Ja, så kan det nog tänkas bli faktiskt! Och hoppas att parkeringsplatsen jag fick igår kväll när jag sladdade ner för vår gata i regnet, precis utanför vår port, finns kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!