tisdag 5 januari 2016

Allt verkar vara precis som det ska vara med mig!

Japp, klev upp på vågen imorse, lite sådär men hjärtat i halsgropen, knäppta händer och smått frireligiös utifallomatt det skulle kunna hjälpa till lite på traven... först visade vågen riktigt bra siffror, men det var bara för att den behövde kalibreras visade det sig... jävla skitvåg att luras på det där viset... sedan visade den rätt siffror... sist en våg visade det samma registrerade jag mig på Viktväktarna...

Det var för 15 år sedan eller något sånt... den här gången, eftersom viktväktarna inte funkade på mig då...eller de gånger jag testat dem innan heller, vet inte varför... en sak vet jag, det är inte motiverande att få höra att man tränar för mycket när man kommer dit på ett möte och någon peppig konsult ska förklara för en varför man inte tappar några som helst kilon trots att man följer programmet till punkt och pricka, räknar points och allt vad det är så man blir helt knasig... så hur som helst, fantastiskt att det finns och att det funkar för de flesta, men det är inte för mig.

Nu tänker jag, som så många gånger förr, ta tag i det på egen hand, nytt år, ny svångrem så att säga! Traditioner är till för att hållas, så också denna tydligen!


4 kommentarer:

 1. Jag hänger på, på egen hand för nu har jag samma vikt som under min första graviditet... Tur jag bara gick upp 12 och inte 30 ;-) Det är i alla fall inte kul!
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, samma här, men jag har ju iofs aldrig varit gravid, men om jag hade blivit det när Anders och jag träffades och fram tills nu så är det samma som din första graviditet... det är bara att ta tag i det nu! vi får kämpa på och peppa varandra!
   kram

   Radera
 2. Jag tappade en del vikt i vintras. Nu äter vi ju hyfsat nyttigt och bra redan att börja med, men det enda som jag gjorde då var att minska kraftigt på köttintaget. Orsaken hade ingenting alls med vikten att göra, så det blev en fin bieffekt. Jag tänker att det kanske kan vara något? Orsaken till att jag fastnade för vegetarisk mat är att det är så jäkla gott, så det känns inte alls uppoffrande att skippa köttet hälften av veckans dagar. Ganska långt ifrån faktiskt. Jaja, bara ett tips! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Det trista med ett sånt tips är att jag redan är vegetarian... eller pescatarian, jag äter fisk och skaldjur ibland, finns inget kött att ta bort! Men när jag blev det, i höstas, då gick jag också ner några kilon bara helt utan att ändra något annat i min hyftat sunda kosthållning (bara godis och sånt som förstör det ibland och i synnerhet nu i december). Men tack ändå, för att du tipsar alltså, det är inte så bara! :)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!