onsdag 30 september 2015

Nu är de här!!!

Min amerikanska familj that is. Tyvärr kunde inte äldsta sonen i familjen komma med, det är synd, men så är det ju ibland, man kan inte få allt, jag är oerhört tacksam ändå! Och det är så galet att allt känns så naturligt, som att ingen tid passerat alls trots att det gått fem resp. tio år sedan vi sist sågs.

Så de här dagarna vårdar jag ömt. Lägger varje litet minne i silkespapper och placerar varsamt i ett vackert skrin... typ den känslan får jag. Vill stanna tiden eller ännu hellre att de ska falla så hårt för den svenska västkusten att de väljer att flytta hit!

Det är en fin känsla att få känna så här. Lika fin, om inte finare, som att jag hamnade hos just den här familjen för en herrans massa år sedan och att båda mina familjer kommer så galet bra överens och passar så bra ihop!#familybychoice  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!