måndag 28 september 2015

Jag - ett jäkla trevligt sällskap... eller inte!

Ja jag har nog inte varit den bästa vännen, sambon, flickvännen den här helgen... har räknat lite på det och kommit fram till att jag jobbade minst 75 timmar förra veckan... tro fasen man är trött! Och ja, det är nästan en underdrift faktiskt! I lördags kväll när jag kom hem och huset jag stylat den sista veckan var färdigt så dukade vi fram lite mat, tog ett glas vin, kröp upp i soffan och... zzzzzzZZZZZ... jag tokdäckade... hann iofs se ett avsnitt av 100% bonde och även ett Downton Abbey innan jag snarkade på riktigt, men ändå! Igår vaknade vi fem i elva... och trodde klockan var åtta...

Det blev en soft dag igår, iofs med en sväng till Ikea och sedan middag på stan, men däremellan låg jag antingen i soffan eller sängen... så trött!

Tur i oturen att middagen vi skulle på på lördagkväll inte blev av tror jag nästan, jag hade inte varit rolig alls. Det är bättre att ta en sån grej när man är med i matchen på något vis! Men jag fick bästa middagstipset när vi pratades vid när jag åkte hem från Kungälv där i lördagskväll... restaurang Bellini på Nordenskiöldsgatan i Linné. Så dit gick vi igårkväll, först en tur genom Slottskogen för att insupa lite av den underbara hösten som kommit... så härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!