måndag 14 september 2015

En helg med lite skit under naglarna

I fredags åkte vi hem till mina föräldrar för att passa deras gostokiga hund, Dolly. Så himla mysigt med grill och lite häng med brorsönerna, god mat, gott vin, svampplockning och lite, om än väldigt lite så ändå, trädgårdsarbete. Jag älskar att gräva ner växter och beskära buskar och träd har jag märkt!

Jag har ingen aning om vad jag gör, men jag har läst någonstans att när det gäller fruktträd iallafall så är det bättre att göra än att låta bli om man står och tvekar. Så mamma och pappas odugliga plommonträd (det har burit frukt på riktigt en gång under alla år) fick smaka på både sekatör, grensax och såg! Vet inte om det blev så bra, men det kan ju knappast ha blivit sämre iallafall!

Det enda jag inte gillar med trädgårdsarbete är att man får in jord under naglarna... pga just samma känsla undviker jag att jobba med lera också... det går ju att tvätta bort iofs... men jag har vansinnigt svårt för den där torra känslan om fingrarna och böset under just naglarna, det har jag!

En riktigt go helg har det varit iallafall... jag somnade 30 minuter in i en film igår kväll... klockan var inte ens halv nio... måste ha varit på grund av all frisk luft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!