måndag 15 augusti 2016

En blogg som visst också tog semester!

Det var ju inte riktigt det jag hade tänkt mig, ett mer än fyra veckor långt blogguppehåll alltså, men ja, med facit i hand så blev det ju precis så ändå... Semester, gud så skönt... jag har verkligen varit bra på just den grejen i år...

Vi har gjort massor och ingenting typ, plockat djävulskt mycket vinbär och gjort lika mycket saft, varit i Gränna och köpt massvis med polkagrisar, tyvärr helt uppslukade i att det finns så många smaker som låter roliga att testa så vi köpte nog för många olika smaker och för lite originalsmak tänker jag såhär i efterhand. Åkt remmalag på Visingsö och skrapat bort gammal färg från en trägrind för att kunna måla om densamma.

Vädret i Göteborg har ju helt klart lämnat att önska den här sommaren, så några stora utsvävningar har det inte blivit, det har liksom inte lockat, men ja jisses va avslappnad och loj jag känner mig, nästan så jag längtade tillbaka till jobbet när det nu närmade sig, längtade tillbaks till rutiner och dagar utan sockerkantad tillvaro... för jo, även om man försöker hålla sig nyttig så är det ju sabla svårt på semestern att avstå en glass eller två.

Så ja, semestern är över, både för mig och bloggen, rutinerna skall åter igen trampas in.

Hoppas du haft en härlig sommar!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!