måndag 29 augusti 2016

Ursäkta men jag skulle vilja reklamera den här helgen...

Den var inte alls så lång som stod i beskrivningen! Fredag minns jag, den var jag med på, men sedan att det helt plötsligt bara är måndag, det är fan inte okej!!! Jag känner mig lurad, bedragen, förd bakom ljuset... inte okej! Inte så att helgen var dålig på något vis, det var den verkligen inte, jag klagar inte på kvalitén av helgen som sådan, mer kvantiteten av densamma.

Igår kväll hade jag inte ens bruklig söndagsångest! Antagligen för att jag inte i mitt stilla sinne förstod att det faktiskt var måndag idag... kan vara jag som är trög iofs, det har hänt förr... men ändå! Och inte så, men jag har faktiskt gjort en liten lätt marknadsundersökning här på morgonen och det är fler med mig som tycker att just den gångna helgen var ovanligt kort, så då anser jag att vi kan hävda att så är fallet.

Hoppas din helg varit tipp topp och alldeles lagom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!