torsdag 18 augusti 2016

Nedförsbacke mot helgen!

Detta känns just i detta nu som en av de längsta arbetsveckorna i mannaminne... om mannaminne är mitt minne alltså... att man blir så bra på att ha semester! Det är fantastiskt ändå! Men jisses, varför tänkte jag inte på att man kan mjukstarta arbetsveckan efter en semester genom att ta en dag semester i början eller slutet också... så det inte blir en så total chock och omställning i sinnet! I skrivande stund ångrar jag min knapphändiga planering innan... att framförhållningen glömdes av så att säga...

Men men, det är bara att bita ihop, idag är det iallafall torsdag, som jag har trott att det varit sedan i tisdags faktiskt... lite så jobbar jag... och imorgon, ja då börjar ju helgen, jisses va jag ska slappa och pilla naveln! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!