onsdag 24 augusti 2016

Tandläkarbesök och glass i solen

Ja, precis i den ordningen! Jag vet, man ska kanske inte äta godis/glass direkt efter att man varit hos tandläkaren igår, men det gjorde jag inte heller, jag var ett ärende på stan emellan också! Sedan gick jag och köpte en glass och fördrev lite tid i solen innan jag botaniserade på Lindex en sväng... och hej och hå, helt plötsligt var det hög tid att sätta sig i bilen igen och åka in till stan.

Jag har kvar min tandläkare i Kungälv fastän jag flyttat, tycker det känns bra ändå, hon är grymt duktig och trevlig och ja, dumt att byta när man har förtroende för någon så! Egentligen skulle jag varit där redan i våras, men det har blivit dubbelbokat och grejat en massa för min del så först nu igår fick hon lagat det där hålet och kikat lite på en annan grej som eventuellt behöver fixas till om ett tag... man ska inte syna en given häst i mun sägs det ju... detsamma kan tänkas gälla med mig!

Hur som helst, så himla mysigt att ha en stund över, traska runt lite, springa på vänner helt oväntat och ja, bara vara!

Och det där att äta glass efter tandläkarbesök, det är inte första gången, när jag var liten fick jag godis av pappa en gång efter ett tandläkarbesök för att jag hade varit duktig. 

2 kommentarer:

  1. Springa på och springa på, mer stalking kom vi ju fram till! Jättekul att se dig och du var värd den där glassen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, du kom fram till att jag stalkade dig... jag var först hos tandläkaren så ja, vem stalkar vem egentligen?! Men väldigt trevligt var det iallafall! Tack, den var sabla god! :) kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!