måndag 15 februari 2016

Sådär så jag nästan mår illa

Ja, i fredags släpptes biljetterna till Håkans New York spelningar... jag och Anders hade tänkt åka dit och slå tre flugor i en och samma smäll... se  Håkan, strosa i NY och åka och hälsa på min au pair-familj... om bara det hade gått att få tag i biljetter... var förberedd långt innan de skulle släppas, hade kollat så jag verkligen inte kunde fixa dem via något ticnet-ombud vilket man inte kunde... gjorde en profil på livenation USA och satt och räknade ner tiden med hemsidans nedräkning... och jodå, jag hade biljetter flera gånger, om inte tio så sju iallafall... men när jag skulle betala så hände något, varje gång... har aldrig slått mitt kortnummer sååå många gånger förut... och stressen bara ökade... så jäkla grinigt det blev!

Så ja, nu får vi se hur vi gör, det blev inga biljetter, inte ens när Anders fick i uppdrag att se om han kunde få tag i några från sitt håll... sen blev jag kissnödig och hade glömt handskarna hemma... spårvagnen var inställd och jag fick gå hem, Från Kungsgatan till Majorna...

Men sen blev det roligt, åkte iväg och gjorde en stylingkonsultation hemma hos ett jättetrevligt par som är väldigt inredningsintresserade, ja de jobbar till och med med inredning... väldigt kul och spännande, undrade flera gånger vad jag gjorde där egentligen, men de var väldigt tacksamma och har såklart full förståelse för vikten av just stylingen och kanske framför allt inför en försäljning.

Men ja, biljetter har jag fortfarande inte fått tag på så frågan är om vi ska åka till New York ändå... vi har ju fortfarande två flugor kvar så att säga!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!