torsdag 2 juli 2015

Nya uppdrag!

Javisst! Inte mindre än tre av "mina" tidigare uppdrag finns ute på hemnet nu, du hittar dem här, här och här! Ikväll ska jag iväg på ett första möte till, ett första möte som sedan kommer bli en styling om ett par veckor.

Det är spännande det där, även för mig, att se hur mycket av vad man sagt som tas in och med i stylingen. De som ligger ute nu har jag mest bara sagt vad jag tycker att de ska göra, kanske flyttat runt någonting och sedan gett mina tips och idéer. Ibland lyssnar man och tar till sig en del, ibland tar man till sig allt och ibland går man sin egen väg och kanske gör annat. Det finns ju inga rätt och fel direkt (förutom plast- eller tygblommor om du frågar mig... det är aldrig rätt!).

Hur som helst så är det alltid spännande att se hur det blev! Och det är alltid väldigt spännande att komma hem till en ny kund för första gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!