torsdag 16 juli 2015

God morgon!

Semestern började i måndags och idag är tredje dagen denna vecka som klockan varit ställd på uppstigning före klockan sju...

I måndags gjorde jag ett stylingjobb, så det var ju bara roligt... Tills bilen fick för sig att agera vattenkokare på vägen hem...

I tisdags hade vi en lugn dag utan några som helst planer på dagen och på kvällen promenerade vi genom Slottskogskolonin och hem till några vänner för lite drinkar och tilltugg på deras balkong. Supermysigt och trevligt! Sån härlig kväll! Tack!

Igår morse var det dags för bilen att komma till verkstad... Så vi åkte dit tidigt, lämnade henne i deras vård (ja, det är en tjejbil, hon har tom framstjärt!) och spankulerade sedan hemåt igen genom Majorna. Hann med ett litet doppa-fötterna i plaskdammen innan vi gick till Mariakonditoriet på Mariaplan och åt frukost.

Idag är vi också uppe med tuppen... Fick låna mammas bil igår (hon kom och mötte upp oss utanför gymmet i Partille igår efter mitt pass... Gränslöst snäll är hon! Tack!!) så idag ska vi på road trip! Jag ska bara pallra mig upp så vi kan packa klart! (Yes, this girl likes to snooze!)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Ha det riktigt gott nu! Härliga bilder! Det där Farmlodge måste jag nog besöka så småningom. Verkar mysigt. Stor kram till Er båda.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!