tisdag 7 juli 2015

ett litet app-tips!

Helt utan egentlig grund faktiskt... eller lite grund har jag... men bara så lite att man nog bara kan stå på tå för att få plats!


Jag laddade ner den här 7-minute workout-appen i helgen och testade den för första gången igår kväll när jag kom hem efter mitt spinningpass... 7min tog det, precis som namnet lovar, att få en genomkörare för hela kroppen... huvud, axlar, knä och tå liksom! Eller ja, kanske inte helt och fullt, men nästan! 7 minuter, det känner jag att jag kan ha tid med, ibland kanske jag kan ha tid med det ett par gånger om dagen till och med!

Allt man behöver är en matta av något slag för att inte paja armarna helt när man gör plankan och en stabil stol! Jag tyckte det var riktigt roligt, det gjorde jag... särskilt den småtrista rösten som talar om hur lång tid det är kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!