torsdag 9 juli 2015

hur det går?!

Jo men jag tycker det går bra! Tackar som frågar!

Har kört det lilla träningspasset varje dag nu och det blir jobbigare för varje dag, det blir det, mest för att musklerna som fått vila så länge helt plötsligt ska jobba varje dag och det är de ju inte vana vid... De är nog trötta av chocken tänker jag!

Men det känns bra, jag känner att jag tränat även om det bara är i ynka sju minuter! Om ett tag tänker jag att man ökar till två varv osv... det blir bra det här, på semestern ska jag försöka komma igång med yogan igen också... den blev visst lidande där ett tag... hmmm det är mycket man ska... locket ska läggas på brunnen och jag vet inte allt! Men men, det löser sig med skridskor, bara det blir is!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!