måndag 6 juli 2015

Helgen i backspegeln...

Varför blir det alltid så? Att jag missar att blogga under helgen och får skriva ett sammandrag på måndagen! Denna helgen inget undantag såklart! En ovanligt social och händelserik helg dessutom... så ja, jag hann kanske helt enkelt inte att blogga!

I fredags, efter jobbet, åkte jag till farmor. Svängde vägen om CG Antikmarknad på Backaplan. Var på jakt efter en speciell kruka till mamma men någon sådan hade de inte... däremot hade de en massa fina assietter, en kinesisk prydnadstallrik och en tavla som fick följa med hem! Sedan åkte jag till farmor och åt middag, monterade ihop en bordsfläkt och fikade med henne... blev toksent! Men lika toktrevligt!

I lördags hängde vi hos Anders mamma, fikade, grejade och grillade. Anders och Bonnie hann med ett bad där emellan också, det va riktigt gott tydligen, men nä, jag är en badkruka ett tag till!En riktigt härlig dag vid havet och riktigt gott med middag ute i kvällssolen!

Och igår va vi hemma hos mamma och pappa i Stenhålt. Mamma fyller år idag så vi firade henne och plockade fläder. Brorsönerna röjde järnet och va i sitt esse båda två kan man säga... jisses vilken energi! Vi vuxna satt mest och förundrades över alla upptåg de orkade med i värmen... men det va gott, dels att hänga med dem och dels all mat.

Sedan var det ju bara att ta hand om all fläder vi hade plockat! Så nu står det en stor kastrull med flädersaft och gottar till sig i köket och på köksbänken står årets flädersnaps till kräftskivan!

Om jag hunnit ta några bilder? Nä, det är dåligt med det! Fattar inte att jag aldrig lär mig!

Sådär, nu väntar fem arbetsdagar och sedan är det semester... som jag längtar!

1 kommentar:

  1. Meeeen guuuud vad roligt med kräftskiva...... När kommer inbjudan ������

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!