måndag 18 juni 2018

Hur mycket rabarber är lagom?

Om du frågar mig så ungefär 21 plantor, + de som vi redan har, dvs. 25 plantor... kan verka mycket... jag, som drivit upp de där 21 plantorna från frö håller ju inte riktigt med... dessutom tycker jag att rabarbersaft och likaså rabarbersylt är något av den godaste saften och sylten som finns, så ja,  om utrymmet finns så varför begränsa sig liksom?!?

I lördags fick vi äntligen grävt upp den där hopplösa plätten där rabarberlandet var planerat att vara... grusigt, stenigt, sandigt och stundom rent jävligt, men en timma senare var det färdigt för lite ny jord på toppen och sedan dags att plantera. Det blev kanske lite tätt mellan plantorna, men jag tänker att då får man väl flytta på dem sedan då, om det blir för trångt alltså.


Sedan fick vi även lagt stenar på plats i vårt stenparti... iallafall en hel del sten... planterat de få plantorna vi köpte förra helgen och ja, nu återstår bara att toppa upp med några stenar till, lite strategiskt placerat och sedan skaffa mer plantor... det ska till lite mer sten kring körsbärsträdet också, men på det stora hela så ser vi ändå ett resultat vi är nöjda med!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!