onsdag 28 mars 2018

somliga dagar är tröskeln högre...

Helt klart är det så... idag var en av dem... fy tusan va trött jag var imorse när klockan ringde... var sååå nära att strunta i gymmet och köra en vanlig morgon, så som mina mornar alltid såg ut förut, innan jag kom på att jag skulle vara en sådan som tränade innan jobbet... men så slog det mig att jag inte skulle kunna sova mer ändå, hemmamornar tar så mycket längre tid än när jag sticker till gymmet, så det blir liksom ingen vinst alls, dubbel förlust skulle man kunna kalla det till och med...

fast med facit i hand blev inte vinsten direkt stor heller... först var det -6 grader ute och ett helsike att skrapa rutorna... sedan var det sabla köer på E6an... typ kvart i sju?!? Vad gör folk ute vid den tiden? Ska alla till gymmet?... så jag sladdade in på gymmet strax innan halv åtta... så dåligt! Hann 12 minuter på roddmaskinen och lite mage på det... eller egentligen hann jag inte alls för jag var 25min sen till jobbet sedan, men ändå! Nu såhär i efterhand är jag ju såklart glad över att jag ändå tog mig i kragen och kickade igång dagen på bästa sätt, om än i pyttigt mått mätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!