onsdag 14 mars 2018

Dra mig baklänges!

Idag har det skett två, för mig, revolutionerande saker.

1, Jag har inte ätit godis, kakor, glass, söta bakverk osv. på en månad... med tanke på hur de senaste två åren sett ut är detta stort. Från gofika i stort sett varje dag och "godsak i bilen hem från affären" när man varit och handlat, fredagsmys HELA helgen + valfria vardagar osv. osv...osv... till noll, inget, nada, nothing på en månad. Ja, jag är stolt!

2, Jag gick upp och hoppade i gymkläderna imorse, slängde den packade väskan över axeln och åkte till gymmet innan jobbat! Det där har inte hänt sedan Jesus gick i kortbyxor och det såg vettigt ut... eller typ sedan hösten 2013 när jag gjorde en tråningssatsning inför Thailandsresan med goda vänner...

Nu tog det lite längre tid än jag hade tänkt mig att komma iväg hemifrån... väskan hade jag tydligen inte packat helt färdigt igår, fick rota fram hörlurar, schampo osv, Lunchpåsen var inte heller den färdig och ja, sedan kom jag på att man ska ha hänglås också... vilket jag inte hittade något... det tog lite längre tid än jag hade tänkt när jag såg det hela framför mig alltså! Så min tilltänkta 45min träning blev bara drygt 30min och sedan fick jag duscha snabbt som tusan och kom ändå några minuter sent till jobbet, men ändå, jag gjorde det!!! Och härifrån kan det ju antagligen bara bli bättre!

Körde 15-20 min på crosstrainern och sedan lite mage, axlar och biceps... man hinner inte mycket mer än lite när man egentligen bara har 20 min på sig, men ändå stretchar det till 30+... men som sagt, nu jäklar håller vi tummarna för att detta blir en ny vana. Och i och med att det är just en vana så håller vi även tummarna för att det går smidigare att komma iväg och att jag därmed har längre tid på mig!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!