torsdag 15 februari 2018

40+ X 2

Japp, febern drabbade Henry i tisdags eftermiddag, inte långt därpå var Wilhelm glansig i ögonen och varm som en kamin även han... det har varit ett par lugna dagar och kvällar mest bestående av soffhäng med febriga barn som inte ville vara varken här eller där... så som man sällan vill när man har hög feber alltså. Nätterna har varit allt annat än stillsamma kan jag tycka, iallafall om man jämför med hur man tänker att nätter bör vara.

När jag var liten fick jag feberkramper... det var tydligen väldigt otäckt... så väl förmanade av killarnas mormor och morfar om att inte klä på dem för mycket kläder och hålla dem under uppsikt gjorde vi helt enkelt som de sa... höll under uppsikt, satt uppe med i natten, gav vätska och hade dem sovandes mellan oss. Vi har således sovit som en påse nötter...

Nu verkar febern ha gett sig lite, de är mer med i matchen och inte alls så varma längre... men ja, inte tusan är de som vanligt! Själv vet jag inte om känslan jag har i kroppen är samma som de har haft eller om jag bara är tiltad och knockad av alldeles för lite sömn... fast riktigt så mycket huvudvärk borde man väl inte få av sömnbrist? Det är ju inte som om jag inte är helt ovan vid just sömbrist menar jag! Vi får väl se hur detta urartar, ska sova middag med killarna här om en liten stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!