måndag 26 februari 2018

Ett helt nytt rum!

Vi skulle haft gäster i helgen, men det blev ändrade planer så vi tog tag i en gammal surdeg och fick målat klart på övervåningen, fixat lampor och bytt gardiner! En väldigt produktiv helg helt enkelt. Det är nästan så man skulle behöva ha helg direkt nu faktiskt. Och det blev så himla bra, det vi målade alltså... eller egentligen kanske inte själva målandet blev sååå bra, ett proffs hade säkert inte gett det högsta betyg, men valet av att måla och att måla vitt, det var himla bra.

Sedan spenderade jag flera timmar igår i tvättstugan med att fålla och stryka gardiner... såååå sabla tråkigt... och "snabbfållband"??? verkligen? Det är farao så mycket enklare och snabbare att sy! Det enda krånglet med att sy är ju att plocka fram symaskinen... men i övrigt tror jag bannemig att det tar lika lång tid. Man måste ju vara lika noggrann med att mäta och pressa ändå, och ja, när man väl gjort det är en söm ju lika snabb som att stryka igen tänker jag! Men men, nu sitter de där, gardinfållarna alltså...

Och ja, just det, i sista minuten fick vi sått årets första fröer också! Rabarber och chili.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!